Mycket fniss blev det

De här snyggingarna, bland många andra, lärde jag känna på utbildningen i Härnösand. Vilken tur jag har att de också bor i Göteborg!

Härnösand I

En blandning av bilder från fotografutbildningen i Härnösand. Jag har inte orkat dela upp bilderna på något sätt, så det blir en salig blandning och förhoppningsvis en inblick i vad vi höll på med. Eller ser det bara himla flummigt ut. I vilket fall, håll till godo.

Featuring: Emelie, Hanna, Annah, Paulsson, Anna och Fredrik.

Sista dagen

Utbildningen är slut. Malin Madestam - utbildad skolfotograf. Inte illa. De andra regionerna, förutom de få fotograferna i Norrlandsregionen har åkt hem, men planet till Göteborg går inte förrän vid sjutiden ikväll, så vi fördriver tiden på en parkbänk. Saknar redan de andra. Hade aldrig trott att man kunde bli så bra vän med folk efter bara tio dagar.

Imorgon åker jag hem till Nybro en sväng i alla fall. Det ska bli väldigt skönt att äntligen få träffa familjen och Carin igen. Thommy tar jag till och med upp till Götet igen. Men jag längtar hem till Småland väldigt mycket, så jag hoppas det blir åtminstone några helger hemma under de två månader som är kvar av anställningen.

Ni får en stor bildbomb från utbildningen ikväll när jag är hemma vid min egen dator igen!

Fotoutbildningen

Har hittills spenderar fem dagar i Härnösand på Kungsfotos skolfotografutbildning. Det har varit fem otroligt hektiska dagar, men jag tror heller aldrig jag har lärt mig så mycket nytt på så kort tid någonsin. Det gör ju inte saken värre att alla nya fotografer är så himla härliga, och att vi har väldigt bra utbildare. Just nu håller vi på att packa upp och ner en porträttutrustning på så kort tid som möjligt, men jag tror inte jag kommer slå företagets rekort på fyra (!) minuter. Imorgon är det utomhusfoto som gäller, och på kvällen blir det grillfest med hela gänget!

Längtar hem något grymt dock, så jag ser verkligen fram emot att åka hem över den 18e, och förhoppningsvis ha både Carin och Thommy med mig upp till Göteborg igen!

Och nej, jag var kanske inte så bra på att dra den där vagnen.

Idag har jag och Thommy varit tillsammans i sju hela månader. Hoppas det blir en massa fler.
Bilden är från när vi var på IKEA i söndags och han vägrade låta mig köra vagnen för "då hade vi aldrig kommit runt".

En onsdag som inte riktigt blev som vi tänkt

Vi hade planerat att gå på museum igår, Världskultrmuseet och Röhsska. Istället blev det en promenad till och i Slottsskogen, där vi lade oss på en brygga vid en damm och bara hade det väldigt gutt. På vägen tillbaka hyrde vi fem filmer på Hemmakväll som kostade 75 kr istället för de 100 vi trodde, och det var ju inte heller fel. Efter maten tänkte vi åka tänkte vi åka till Lejonet och Björnen och köpa på oss massa glass, men eftersom vi kom dit nån minut efter de stängde på grund av att vi var tvungna att byta till buss istället för spårvagnen fick vi inte komma in och köpa någon glass. Besvikna som vi var gick vi till Coop på Avenyen och köpte glass där istället, tillsammans med chips, godis och läsk. Sedan moffade vi i oss en massa framför en film med Colin Firth.

Nu är vi rödfläckiga

Update: Vi klarade det! Ett dygn utan att spendera några pengar överhuvudtaget. Gott! Istället gjorde vi saker som att sola för mycket på Saltholmen så vi brände oss båda två, och att gå en sen kvällspromenad. Mycket trevlig dag.


Tisdag i Göteborg

Sådär, nu är jag inflyttad i lägenheten i Göteborg. Mamma, pappa och Thommy åkte med mig upp och hjälpte till med allt. Nu har de åkt hem och det känns lite tomt utan dem. Thommy och jag var i helgen bland annat på Universeum och kollade på fiskarna och andra coola djur.

 

Det är tur att Carin kom hit igår och bytte av Thommy, så nu har jag min bästa vän här i nästan en hel vecka. Idag har vi som mål att inte göra av med några pengar alls. Vi får se hur det går med det, jag måste ju köpa dammsugarpåsar.


RSS 2.0